Damlasu İmam Hatip Ortaokulu

Şanlıurfa / Harran / Damlasu Mahallesi / Damlasu İmam Hatip Ortaokulu
Vizyon
Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.
Misyon
Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
*LGS Sınavında Harran İlçe Birincisi Çıkarma *Anadolu Liselerine Öğrenci Yerleştirme
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Tam Gün Eğitim
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Ulaşım köy postası(minibüs) ile yapılmaktadır. Köy postası pazar günleri hariç her gün sabah 07.30´da köyden hareket etmektedir. Şanlıurfa dan 13.00 da, Harran ilçe merkezinden köye 14.30 da hareket etmektedir. Öğretmen servisi bulunmamakta, ulaşımı kendi araçları ile sağlamaktadır.
Öğrencilerimize yönelik servislerimiz mevcuttur.
Şanlıurfa / Harran / Damlasu Mahallesi / Damlasu İmam Hatip Ortaokulu
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Harran´a 50 km uzaklıkta bir köy okuludur(Akçakale 57 km, Ceylanpınar 60km). Şanlıurfa´ya 100 km uzaklıktadır.