T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / HARRAN - Damlasu İmam Hatip Ortaokulu

Okulumuzda İstiklal Marşı'nın Kabulü Töreni: Milli Değerlere Saygı ve Gurur

Okulumuz, 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin anlamını ve önemini vurgulamak için özel bir tören düzenledi. Bu tören, milli değerlerimize olan saygımızı ve vatan sevgimizi ifade etmek amacıyla gerçekleştirildi.

Törende öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve okul personeli bir araya gelerek İstiklal Marşı'nı coşkuyla okudular ve milli marşımızın anlamını derinlemesine tartıştılar. Törende ayrıca, İstiklal Marşı'nın yazılış süreci, Mehmet Akif Ersoy'un vatan sevgisi ve milli mücadeleye olan katkıları hakkında bilgilendirici bir sunum da yapıldı.

Öğrencilerimiz, törende İstiklal Marşı'nı seslendirirken duygu dolu anlar yaşadılar ve milli şairimizin ifade ettiği duyguları içtenlikle hissettiler. Tören, öğrencilerimizin milli değerlere olan bağlılığını pekiştirdi ve vatan sevgisinin önemini bir kez daha hatırlattı.

Okulumuzda düzenlenen İstiklal Marşı'nın kabulü töreni, milli birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek için önemli bir adım oldu. Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmalarını teşvik ederken, vatan sevgisi ve bağımsızlık duygusunu pekiştirmeye devam ediyor.

17-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.03.2024 - Güncelleme: 17.03.2024 13:20 - Görüntülenme: 44
  Beğen | 2  kişi beğendi