T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / HARRAN - Damlasu İmam Hatip Ortaokulu

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu

Her yıl olduğu gibi bu yıl da okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz bir araya gelerek Türkiye'nin en anlamlı günlerinden birini birlikte yaşadık.

Okulumuzun bahçesi ve sınıfları, bayraklarla, afişlerle ve renkli süslemelerle donatıldı. Öğrencilerimiz, özgürlüğün ve egemenliğin simgesi olan bayrağımızı gururla taşıdılar. Sınıflarımızda düzenlenen etkinliklerde ise çocuklarımız, şiirler okuyarak, şarkılar söyleyerek ve gösteriler yaparak bu özel günü kutladılar.

Okulumuzda düzenlenen törende öğrencilerimiz, Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu özel günün anlamını ve önemini bir kez daha kavradılar. Özgürlüğün ve bağımsızlığın değerini vurgulayan konuşmalarla, 23 Nisan ruhu bir kez daha hissedildi.

Velilerimiz de bu özel günümüzde yanımızda yer aldılar. Okulumuza destek vererek, çocuklarımızın bu anlamlı günü coşkuyla kutlamasına katkı sağladılar.

Unutulmaz anların yaşandığı bu özel gün, öğrencilerimizin yüzlerindeki gülümsemelerle taçlandı. Egemenliğin ve özgürlüğün ne kadar değerli olduğunu bir kez daha hatırladık ve gelecek nesillere bu önemli değerleri aktarma sorumluluğumuzu bir kez daha hissettik.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzda birlik ve beraberlik içinde kutlanarak, gelecek kuşaklara daha güçlü ve özgür bir Türkiye bırakma yolunda atılan önemli adımlardan biri olarak tarihe geçti.

24-04-202424-04-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 24.04.2024 14:08 - Görüntülenme: 46
  Beğen | 0  kişi beğendi