ŞANLIURFA / HARRAN - Damlasu İmam Hatip Ortaokulu

"18 Mart Çanakkale Zaferi Anma Töreni: Milli Mücadele Ruhunun Dirilişi"

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni anmak ve anlamak adına bir tören düzenlendi. Tören, Türk milletinin kahramanlık destanını ve milli mücadele ruhunu yeniden yaşatmak amacıyla gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz bir araya gelerek, bu önemli günü coşkuyla kutladılar.

Törenin açılışında, okul müdürümüz tarafından Çanakkale Zaferi'nin tarihi önemi ve anlamı hakkında bilgilendirici konuşmalar yapıldı. Ardından, şehitlerimizin aziz ruhları için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı söylendi.

Bu tören, genç nesillerin milli değerlerimize sahip çıkması ve geçmişimizi unutmamaları adına önemli bir adımdı. Çanakkale Zaferi'nin anlam ve önemi, bu törenle bir kez daha genç zihinlere kazındı ve gelecek nesillere aktarıldı.

29-03-202429-03-202429-03-2024

Yayın: 29.03.2024 - Güncelleme: 29.03.2024 09:38 - Görüntülenme: 45